- Szerves kémia
- 1000 (Regisztrálva)
-

21
okt
35,000 Ft
A makromolekulák közé tartoznak a biológiai szempontból fontos vegyületek. Ebben a kurzusban a szénhidrátok, aminosavak, fehérjék és nukleinsavak tulajdonságaival ismerkedünk meg. Kiderül, hogyan leplezik le a tejfölhamisítókat és mi köze ehhez a keményítőnek. Áttekintjük a DNS történetét, valamint megismerkedünk a DNS vizsgálat elvi alapjaival.
Az egyes anyagrészek végén tesztekkel ellenőrziheted a tudásod.
Jó tanulást kívánok! 🙂
Tananyag leírása
-
Video Szénhidrátok 0/4
-
Online tananyag1.1Monoszacharidok 14 min
-
Feladatok1.1Monoszacharidok 12 kérdések13 min
-
Online tananyag1.2Diszacharidok és poliszacharidok 12 min
-
Feladatok1.2Diszacharidok és poliszacharidok 24 kérdések25 min
-
-
Video Aminosavak, fehérjék 0/4
-
Online tananyag2.1Aminosavak 06 min
-
Feladatok2.1Aminosavak 9 kérdések10 min
-
Online tananyag2.2Fehérjék 11 min
-
Feladatok2.2Fehérjék 14 kérdések15 min
-
-
Video Nukelinsavak 0/2
-
Online tananyag3.1Nukleinsavak 05 min
-
Feladatok3.1Nukleinsavak 12 kérdések13 min
-
-
Video 0/2
-
Online tananyag4.1Műanyagok 07 min
-
Feladatok4.1Műanyagok 6 kérdések07 min
-
Tréner
0.0
0 értékelés
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%